"Cum ne hrănim sănătos?" - curs interactiv la Liceul Auto

Cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei, elevii şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Auto au derulat miercuri un seminar despre importanţa unei hrăniri adecvate. În cadrul acestui proiect, iniţiat de către prof. Ana Hereşanu, liceenii au învăţat să facă distincţia între alimentele sănătoase şi cele nesănătoase, purtându-se discuţii despre conţinutul lor şi efectele asupra organismului. Şi, pentru că subiectul trebuia ilustrat, prezentarea s-a făcut având ca bază de referinţă o expoziţie generoasă de alimente şi preparate, aduse de elevi şi gustate cu poftă la final de activitate. Printre tinerii implicaţi activ în acest proiect s-au numărat: Marian Andrei Preda (X D), Ioana Mihaela Duţă (X D), Ion Valentin Aldea (X D), Ionela Florescu (X D), Adelina Strâmbu (XI D), Nicoleta Lungu (XI D), Cristina Neacşu (XI D), Teodora Ştefănescu (XI D), Cristina Arion (X D), Sebastian Floarea (IX D) şi Andreea Gole (IX D). De asemnea, la organizarea activităţii au contribuit prof. Valentin Bădic, Maria Şerbănoiu, Constantin Matei, Marga Răduţă, directorii Ioan Călinescu şi Dana Deaconu, asistentul medical Claudia Deaconu şi bibliotecar Georgeta Brădiş. O parte din informaţiile primite de elevi au fost oferite de către asistentul medical amintit, aceasta fiind cea mai în măsură să le explice liceenilor ce presupune hrănirea sănătoasă şi de ce unele opţiuni alimentare sunt nerecomandate pentru organism.

Ţi-a plăcut articolul? Atunci distribuie-l şi către prietenii şi partenerii tăi! Îţi mulţumim!

Pin It